Kynttilä-Tuote Oy

Tunnelmaa hetkiin...

Yritys


Kynttilä-Tuote Oy valmistaa ja markkinoi erilaisia kynttilöitä sisä- ja ulkokäyttöön. Olemme asiakkaillemme luotettava ja joustava yhteistyökumppani. Kehitämme jatkuvasti uusia kynttilöitä sekä nykyisten kynttilöiden palo-ominaisuuksia unohtamatta niiden turvallisuutta. Myös ympäristötekijät ovat tärkeitä arvoja, jotka ovat mukana ohjaamassa toimintaamme.

Yrityksen perustaja Aimo Linnamäki kehitti jo 1960-luvun alussa tuulisuojushautakynttilän, koska hän halusi parantaa haudalla poltettavien kynttilöiden palo-ominaisuuksia. Tämä johti Suomen ensimmäisen patentoidun hautakynttilän syntyyn. Yritystoimintamme alkoi Salossa vuonna 1966 ja vuonna 1982 yritys siirtyi Halikon puolelle silloisen Valtatie 1:n varteen uusiin isompiin toimitiloihin, joita on tämän jälkeen laajennettu yrityksen kasvaessa. Tällä hetkellä käytössämme on noin 10 000 m² toimisto-, tuotanto- ja varastotiloja.

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on myöntänyt yrityksellemme todistuksen vastuullisesta toiminnasta. RINKI-todistus

AvainlippuSuomalaisen Työn Liitto on myöntänyt tuotteillemme Avainlippu-merkin käyttöoikeuden. Avainlippu tuotteessa kertoo, että se on valmistettu ja työllistää Suomessa. Avainlippudiplomi